اموزش واردشدن افلاین به فیسبوک

پنجشنبه
8:05
علی موسوی

روش ورود به فیس بوک آفلاین, چگونگی ورود به فیس بوک

ما در ادامه به راهکارهایی اشاره خواهیم کرد که با استفاده از آنها میتوانیم بصورت آفلاین وارد فیسبوک شویم مثلا زمانیکه بخواهیم از جلب توجه دیگران دوری کنیم و یا سری به پروفایل افراد مختلف بزنیم، بدون اینکه کسی متوجه شود.

هنگام استفاده از نسخه دسکتاب فیسبوک

مرحله اول: وارد سایت فیسبوک شوید

اگر قبلا وارد سایت شده اید که بصورت اتوماتیک اخبار در تایم لاین شما ظاهر میشود، اگر هم وارد نشده بودید باید نام کاربری و کلمه عبور خود را در سمت راست صفحه بنویسید و وارد پروفایل خود شوید.

مرحله دوم: به قسمت چت رفته و گزینه turn off active status را بزنید.

در قسمت مربوط به چت، در گوشه سمت راست روی آیکون چرخ دنده خاکستری رنگ کلیک کنید و گزینه سوم از پایین یعنی Turn Off Active Status را بزنید. شما در این قسمت میتوانید مشخص کنید که وضعیت غیرفعال بودن شما برای همه مخاطبان، همه به جز تعدادی و یا فقط چند نفر انتخابی نشان داده شود.

توجه داشته باشید وقتی شما وضعیت آفلاین را انتخاب میکنید، همچنان فیسبوک در قسمت چت، آخرین بازدید شما را نشان میدهد.

شبکه اجتماعی فیسبوک

هنگام استفاده از اپلیکیشن فیسبوک

مرحله اول: وارد اپلیکیشن شوید

اگر تا به حال وارد اکانت خود نشده اید، پس اینکار را انجام خواهید داد.

مرحله دوم: وارد تنظیمات شوید

در گوشه سمت راست صفحه، سه خط افقی را بزنید و اسکرول را پایین بیاورید تا به انتهای من برسید، سپس گزینه Settings & Privacy را انتخاب کنید.

مرحله سوم: تنظیمات وضعیت فعال بودن خود را غیرفعال کنید

در قسمت Privacy یا حریم خصوصی، حدودا در اواسط صفحه، گزینه وضعیت فعال یا active status را مشاهده میکنید، این گزینه مشخص میکند که دیگران چطور وضعیت آنلاین بودن شما را ببینند. روی این گزینه کلیک کنید و مطمئن شوید که آنرا غیرفعال کرده اید.

وضعیت آفلاین در فیسبوک

هنگام استفاده از اپلیکیشن مسنجر

مرحله اول: وارد اپلیکیشن مسنجر فیسبوک شوید

مسنجر، اپلیکیشن اختصاصی فیسبوک برای تلفن همراه است. اگر هدف شما این است که بصورت ناشناس فعالیت داشته باشید باید وضعیت خود را به حالت آفلاین تغییر دهید. پس دست بکار شده و در ابتدا وارد اکانت خود شوید.

مرحله دوم: وارد پروفایل خود شوید

در برگ نشان خانه، بر روی عکس پروفایل خود در گوشه بالای سمت چپ ضربه بزنید.

مرحله سوم: وضعیت فعال خود را غیرفعال کنید

در قسمت بالا، گزینه ای با نام Active Status وجود دارد، روی آن ضربه بزنید و Show when you’re active را غیرفعال کنید.

کاربرانی را که نمیخواهید هرگز وضعیت آنلاین شما را ببینند، بلاک کنید.

اگر نمیخواهید خودتان را برای عده ی محدودی به دردسر بندازید، بهتر است که آنها را برای همیشه بلاک کنید. شما به هیچ عنوان نخواهید توانست دیگر پیامی را برایشان بفرستید و یا چیزی از جانب آنها دریافت کنید، همچین آنها هم قادر نیستند که وضعیت آنلاین بودن شما را بفهمند.

منبع:sonetinfo.com


موضوعات: تکنولوژی,
[ بازدید : 48 ] [ امتیاز : 4 ] [ نظر شما :
]

مطالب مرتبط

نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
مجله اینترنتی6n6

وبلاگ مجله اینترنتی6n6باتازه ترین مطالب ازموضوعات گوناگون ازجمله:پزشکی وسلامت-تکنولوژی وفناوری-سرگرمی-اشپزی-وردپرس-اندروید-اسلام-علمی-فرهنگ وهنرو...درخدمت تودوست عزیزمی باشیم.

علی موسوی
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به 6n6مجله اینترنتی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس دانلود تک آهنگ انجام پروژه متلب نظافت منزل در تهران پیش بینی نتایج فوتبال خرید ملک در ترکیه انجام پروژه متلب میهن ام پی تری بازی حکم نقاشی ساختمان آپلود عکس نمایندگی پنل پیامک بانک مشاغل شیراز پزشکان متخصص شیراز بازی انفجار
بستن تبلیغات [X]