طرز تهیه پنکیک توت فرنگی

جمعه
16:13
علی موسوی

مواد لازم برای پنکیک توت فرنگی :

آرد سفید گندم 1 پیمانه
شکر 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 پیمانه
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
توت فرنگی خرد شده حدود 1 پیمانه

طرز تهیه پنکیک توت فرنگی :

تمامی مواد خشک را داخل ظرفی با هم مخلوط کنید. آرد را حتما الک کنید. سپس تخم مرغ و شیر و روغن مایع را اضافه کرده خوب با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید. در آخر توت فرنگی های خرد شده را اضافه کنید.

تابه نچسب را روی حرارت ملایم گرم کنید و کف آن را با چند قطره روغن چرب کنید. سپس با قاشق از مواد پنکیک داخل تابه بریزید و پس از اینکه پنکیک خودش را گرفت آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود. پن کیک ها را روی هم چیده با مربا یا عسل سرو کنید.

نکته: پن کیک را باید گرم سرو کنید. می توانید به جای مربا یا عسل روی پن کیک ها پودر قند الک کنید.

گردآوری: مجله اینترنتی6n6


موضوعات: اشپزی,
[ بازدید : 58 ] [ امتیاز : 4 ] [ نظر شما :
]

مطالب مرتبط

نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
مجله اینترنتی6n6
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به 6n6مجله اینترنتی است. || طراح قالب avazak.ir